Unex Grupa osnovana je 1992. godine, a danas, više od 20 godina i 20.000 kampanja kasnije, svim izazovima struke pristupamo s podjednakim entuzijazmom i strašću kao i prvoga dana. Formula je jednostavna: radimo ono što volimo i vjerujemo da budućnost pripada onima koji se usuđuju.
Projekata
0 rezultata
Novosti
0 rezultata

Unex Grupu danas čini 85 predanih marketinških profesionalaca i više od 80 zadovoljnih klijenata. Misao koja nas vodi - Power of unity - nije samo još jedan u nizu privlačnih slogana, to je naša misija i vizija koju na dnevnoj bazi primjenjujemo u sinergiji s našim Klijentima s kojima zajednički kreiramo i ostvarujemo uspješne poslovne ideje, ali i u zajedničkom radu svoje četiri divizije…

Unex Media - prva je tržišna agencija za zakup i planiranje medija, s regionalnom mrežom agencija.

Havas Worldwide Zagreb - kreativni je odjel koji s jednakom strašću pristupa regionalnoj kampanji koja se istovremeno lansira na šest tržišta i malom wobbleru.

Doctype – stručni je tim za integrirana digitalna rješenja i naša najmlađa divizija. Budimo do kraja otvoreni, ako vas nema na internetu, onda vas nema. A Doctype je ovdje da vam pomogne u svim oblicima digitalnog komuniciranja.

Unex Communications – naš je odjel za odnose s javnošću koji će osmisliti i realizirati  savršenu promociju, organizirati nezaboravan event ili pak na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi kreirati vaš PR u svim segmentima, od promocije događaja do kriznog komuniciranja.

0

uspješne godine

0

zaposlenih

0

zadovoljnih klijenata

Unex Media odjel čini tim stručnjaka specijaliziranih za područja zakupa i planiranja medija, istraživanja tržišta i strateškog planiranja.

Od samog osnivanja Unex Media u navedenim područjima kontinuirano snaži svoju poziciju pa danas s ponosom možemo istaknuti da, prema ostvarenom prihodu,  već pet godina za redom zauzima lidersku poziciju. Od 2010. godine Unex Media se širi i na tržišta regije otvaranjem svojih sestrinskih ureda u Sarajevu i Beogradu.

Danas naš medijski odjel zapošljava više od 45 profesionalaca i na dnevnoj bazi opslužuje više od 60 hrvatskih i regionalnih klijenata.

IZDVOJENI PROJEKTI

Medijsko planiranje

Na temelju jasnih briefova i ciljeva razvijamo prilagođene medijske strategije i ciljana medijska rješenja. Unex Media kombinira tradicionalno medijsko planiranje s 'up-to-date' ekspertizom u području digitalnih medija, kreativnih medijskih rješenja i istraživanja. Želimo pružiti više od samog medijskog planiranja pa uvijek uzimamo u obzir 'paid, owned i earned' medijske kanale. Naša paleta usluga obuhvaća inovativne strategije koje ne samo da zadovoljavaju ključne medijske pokazatelje uspješnosti, nego i našim klijentima osiguravaju ostvarenje prodajnih ciljeva. Mi ćemo učiniti sve da vaše medijsko ulaganje postane još uspješnije!

Zakup medija

Unex Media nudi najveću medijsku vrijednost za vaš novac! Podaci nam pomažu što bolje razumjeti proces zakupa medija, a mi smo posvećeni našim projektima kroz obradu podataka u svakom koraku kampanje. Kao vodeća medijska agencija na tržištu, uvijek nudimo konkurentne medijske uvjete, a naši su pregovori strukturirani oko individualnih potreba naših klijenata. Osim naših transparentnih pregovora u koje su uključeni i klijenti, mi smo medijski neutralni, prilagodljivi i ostvarujemo dodatne uštede kroz razumijevanje medija.

Istraživanje medija

Imamo pristup svim dostupnim podatcima i alatima za istraživanje tržišta. Osim toga, za naše klijente na lokalnoj razini provodimo ad hoc kvalitativna istraživanja i 'insighte'. Naši agencijski stručnjaci u području medijskog istraživanja izrađuju analizu ciljanih skupina s obzirom na njihovo ponašanje, stav, konzumaciju medija i ostale relevantne parametre. Istraživački odjel Unex Medie neprestano prati najnovije tržišne i medijske trendove.

Lokacijski optimizirano medijsko planiranje

Unex Media također nudi lokacijski optimizirano oglašavanje, primjerice za naše retail klijente. Utemeljeno je na dostupnim geolokacijskim podatcima tako da reklamnu poruku klijenta možemo postaviti na pravu lokaciju. Pazimo da svi naši klijenti dobiju optimalno medijsko planiranje i potpunu kontrolu nad svojim regionalnim i lokalnim kampanjama. Relevantne uvide stekli smo kroz mikroanalize struktura kupaca i praćenje njihove konzumacije medija i kupovnih navika koje je, u konačnici, rezultiralo lokacijski optimiziranim medijskim planiranjem.

Media Branding

Pozicionirajte svoj brend u idealno okruženje uz product placement, advertorijale, sponzorstva i ostale prilagođene kreativne elemente/kreativna medijska rješenja. Tako vaši brendovi dobivaju višestruku korist pri izgradnji i održavanju imidža, uz podršku TV produkcije ili uz pravo sponzorstvo ili event. Unex media analizira potencijalna okruženja i predlaže najbolju izvedbu. Pratimo najnovije TV-formate, oglašivačke formate i produkcije kako bismo se u konačnici pobrinuli za koordinaciju i realizaciju između produkcije i medija.

Media Momentum

Ovo je naša posebna ponuda za klijente koji traže dodatni poticaj za svoje brendove koji će ih odvesti na višu razinu. Imamo veliko iskustvo u području sporta, zabave, evenata, samplinga, flash-moba, gerilskih medija itd. Sukladno tome smo stekli bogata znanja. I zadnje, ali ne manje važno, surađujemo sa Start-up tvrtkama kojima pomažemo da njihovi novi proizvodi ili usluge steknu pozornost i uspješno se lansiraju na tržište.

0

godina lider u Hrvatskoj

0

medijskih profesionalaca

0

domaćih i stranih klijenata

Doctype je specijalizirani odjel Unex Grupe za integrirana digitalna rješenja. Kreativci, developeri i account manageri čine stručni tim koji razvija uspješne marketinške kampanje, dizajnira inovativna digitalna rješenja te implementira najnovije tehnologije za vrijeme koje dolazi, ali i za one koji ga žele dočekati spremni.

Znanje i stručnost interdisciplinarnog tima, podržani višegodišnjim iskustvom, rezultiraju efikasnim i korisnim 360° rješenjima koja svaki projekt pretvaraju u ostvarenje vizije - vaše i naše.

Više pročitajte na www.doctype.hr

 

IZDVOJENI PROJEKTI

0

medijskih stručnjaka

0

digitalnih čarobnjaka

0

digitalnih kampanja

Havas Worldwide Zagreb dio je globalne agencijske mreže Havas Worldwide, vodeće agencijske mreže za integrirane marketinške komunikacije i prve agencije koja je u istoj godini imenovana globalnom agencijom godine od strane magazina Advertising Age i Campaign. Mreža Havas Worldwide sastoji se od 11 000 zaposlenika u 316 ureda, 120 gradova i 75 zemalja.

Core business divizije Havas Worldwide Zagreb izrada je komunikacijskih i kreativnih strategija te pratećih ATL i BTL aktivnosti.

Oglašavanje se temelji na komunikaciji za koju je, uz dobro poznavanje struke, bitan sastojak kreativnost. Mi znamo identificirati ključne poruke, ali i način kako ih komunicirati prema ciljnim skupinama i javnosti.

IZDVOJENI PROJEKTI

0

sati brainstorminga dnevno

0

predanih kreativaca

0

ATL i BTL kampanja

Unex Communications specijalizirani je odjel za sve vrste promotivnih i PR aktivnosti i danas je, nakon vrlo brzog rasta, priznat kao stručnjak za evente i pouzdani partner za PR aktivnosti.

Odjel je to s bogatim iskustvom u organizaciji svih vrsta humanitarnih i komercijalnih evenata, koncerata, otvorenja trgovina i proizvodnih postrojenja, događanja vezanih uz lansiranje proizvoda, konferencija za novinare te drugih događanja za strane i domaće klijente.

Strateško savjetovanje, savjetovanje prilikom promjena i krizno savjetovanje, samo su neke od usluga koje nudimo. Za klijente vodimo sve vrste korporativnih komunikacija koje uključuju tvrtkine mnoge javnosti; medije, dionike, poslovnu, financijsku, internu i opću javnost. U suradnji s klijentima postavljamo strategije, kratkoročne i dugoročne komunikacijske planove te razvijamo programe društveno odgovornog poslovanja. Organiziramo i provodimo različite vrste treninga i edukacija, za manje ili veće grupe ljudi, kao i za pojedince.

IZDVOJENI PROJEKTI

0

PR kampanja

0

uspješnih evenata

0

pressica

KREIRAJMO USPJEH ZAJEDNO!

Želite da vas obavijestimo o novim projektima?

Prijavite se na naš newsletter