Google+ Unex Group - Kozmo škola šminkanja uz Beauty UK
Kozmo škola šminkanja uz Beauty UK

Kozmo škola šminkanja uz Beauty UK

Najveći hrvatski lanac drogerija Kozmo uveo je novitet na hrvatsko tržište lansirajući Beauty UK, novi brand dekorativne kozmetike iz Velike Britanije. Ovaj trendy brand, dostupan samo u Kozmu, trebalo je pozicionirati kao cjenovno prihvatljiv, ali inovativan sa širokim rasponom proizvoda.

Obraćajući se mlađim ženama, Unex Grupa osmislila je komunikacijsku strategiju koja involvira kupca kroz kreativnu upotrebu off line i on line medija, s posebnim naglaskom na društvene mreže You Tube i Facebook.

Event predstavljanja dekorativne kozmetike Beauty UK bio je ujedno i prilika da se novinari i kupci upoznaju s ambasadoricom branda, poznatom vizažisticom Žanom Kožul čiji su savjeti okosnica „Kozmo škole šminkanja s Beauty UK“ koja se sastoji od niza video tutoriala osmišljenih za društvene mreže te brojnih aktivnosti na mjestu prodaje kroz mini make overe.

Advertoriali u printanim medijima stavili su naglasak na praktičnu upotrebu proizvoda iz kolekcije te njihovu međusobnu kompatibilnost što čitatelje detaljnije uvodi u svijet Beauty UK kozmetike.

Edukativna kampanja „Kozmo škole šminkanja s Beauty UK by Žana Kožul“ kroz kreiranje sadržaja stvorila je dodanu vrijednost ovom brandu kao i Kozmo drogerijama koje imaju nove, ekskluzive i kvalitetne proizvode. 

Ovu kreativnu strategiju potpisuje Unex Grupa na čelu s kreativnom direktoricom Ivom Babajom. Suradnici na projektu su, uz Žanu Kožul, model Sabina Čavlović te produkcijska kuća Omnibus.

NATRAG /